3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

SİAD'çılara başkandan zemzem

Merkezi İstanbul'da bulunan Sinop İş Adamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer'i makamında ziyaret etti.

SİAD Genel Başkanı Yusuf Özer ile birlikte aralarında İstanbul'da görev yapan Sinoplu gazetecilerinde bulunduğu gurup, bir süre Başkan Yılmazer ile sohbet etti.

Amaçlarının İstanbul ve Sinop arasında önemli bir köprü vazifesi görmek olduğunu belirten SİAD Genel Başkanı Yusuf Özer, bu konuda önemli projeler üretmek istediklerini söyledi.

Özer, "İstanbul'daki Sinoplu iş adamları olarak Sinop'taki resmi kurumları, partileri ve ilimizin yöneticilerini geziyoruz. Bu tamamen tanışma ziyareti. Tabii ortak projeler ve Sinop ile ilgili yatırımlar hakkında da bazı çalışmalarımız olacak.Sinop'a Sinopluya nasıl yararlı olabiliriz, ortak neler yapabiliriz ve İstanbul'daki vatandaşlarımızla ilgili neler yapabiliriz gibi konuları değerlendiriyoruz. Bu söylediklerimizi hayata geçirebilmek için kollar oluşturduk. Bu konuda aktif bir çalışma izleyeceğiz. Alışılmış dernekçilik anlayışı dışında önemli çalışmalar yapmak istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz" diye konuştu. Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden belediye Başkanı Zeki Yılmazer ise ziyaretçilere, geçen hafta döndüğü "Umre" gezisinden getirdiği zemzem ve hurma ikram etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 15:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?