3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop: Emekliyie ayrılan imam, veda yemeği verdi

Sinop’ta emekliye ayrılan bir imamın düzenlediği veda yemeğinde, siyasi partilerin belediye başkan adayları aynı masayı paylaştı.

Sinop’ta yıllardır imamlık görevi yapan ve geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Hayri Sezer, öğretmen evinde bir veda yemeği verdi. Emekli imamın yemeğine, İl Müftüsü Mustafa Balık, Sinop Belediye Başkanı Hamza İnce, AK Parti Sinop İl Başkanı Dursun Demirel, MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Alkan, Kamu-Sen İl Temsilcisi Ahmet Zengin, siyasi parti temsilcileriyle din görevlileri katıldı.
Yemeğe, Sinop Belediye Başkanı ve 28 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere Doğru Yol Partisi’nden (DYP) belediye başkanı adayı olarak katılan Hamza İnce, AK Parti Sinop İl Başkanı Dursun Demirel ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop Belediye Başkan Adayı Ahmet Alkan aynı masayı paylaştı. Program sırasında siyasiler arasında 28 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili espriler yapıldı. Tüm adaylar, iddialı olduklarını yaptıkları esprilerle yinelerken renkli görüntüler yaşandı.
Yemek bitiminde emekliye ayrılan Hayri Sezer’e plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

SİNOP-(İHA)
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2004 Çarşamba 00:00:13
Güncelleme :13 Ocak 2004 Salı 12:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?