3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop İGM toplandı

Sinop İl Genel Meclisi kasım ayı 4. oturumu bugün yapıldı.


İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda yapılan ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol'un başkanlık ettiği oturumda 28 maddelik gündemin 6 maddesi üzerinde görüşme yapıldı.

Böylece son oturumla birlikte 20 madde üzerinde görüşme sağlanmış oldu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu oturumda bazı köylerin, köy yerleşik alanı ve civarı tespit haritalarına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen raporlar görüşülerek, komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Yol Ulaşım Hizmet Müdürlüğü'nden Destek Hizmetler Müdürlüğü'ne 15 bin YTL ödenek aktarılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu'nda gelen raporun görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği oturumda, 2009 mali yılı performans programına ait Tarım ve Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu'ndan gelen rapor görüşülerek kabul edildi.

Bu arada yarınki son oturumda ise İl Özel İdaresi'ne ait sosyal tesislerinin 5 yıldızlı otel olarak yapılarak işletilmesine ilişkin Hamit Çelik Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin başvurusu görüşülecek.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?