3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop Valisi'ne köylülerden büyük ilgi

Vali Zeki Şanal, Ayancık Kaymakamı Mustafa Hotman, Türkeli Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Köy Hizmetleri Müdürü M. Akif Özdemir, Orman Bölge Müdürü Turgut Yıldız ve AK Parti Sinop İl Başkanı Dursun Demirel ile birlikte Türkeli İlçesi’ne bağlı Gökçealan Köyü Ekse Mahallesi’nde yapımı bitirilen 5 kilometrelik yolu inceledi.


Mahalle sakinleri tarafından köy meydanında karşılanan Vali Şanal ve beraberindekiler, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Köylerine gerçekleştirilecek ziyareti daha önceden haber alan köylüler, hazırladıkları kuzu çevirmesi ve taş fırında yapılmış köy ekmeklerini misafirlere ikram etti. Köy halkı ile bir süre sohbet eden Vali Zeki Şanal ve beraberindekiler, burada vatandaşların sorunlarını da dinledi. Bu arada vatandaşlar, mahallelerini köy merkezine bağlayan 5 kilometrelik yolun yapılmasından dolayı yetkililere teşekkür etti.


Vali Zeki Şanal, yol yapım çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve ulaşım problemlerinin çok büyük sorun olduğunu söyledi. Şanal, Ayancık İlçesi’ni Türkeli ve Kastamonu’ya bağlayacak olan yeni yol yapımı için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. Şanal, "Ayancık İlçemiz için son derece önemsediğimiz bir çalışmayı gerçekleştirmek istiyoruz. Ayancık’ı Yenikonak Beldesi ile Türkeli ve Kastamonu’ya bağlayacak yeni yolumuzu, bugünkü olumsuz güzergahından değiştirmek sureti ile yapılmasını sağlamak arzusundayız" dedi.

iha-sinop
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2004 Cuma 13:58:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?