7
Mayıs
2024
Salı
SİNOP

Sinoplu bağrına bastı

Önceki gün Sinop’un 30 deniz mili açığında batan Kuzey Kore bayraklı "Adnan - 1" adlı kuru yük gemisinin, kurtarılarak Sinop’a getirilen 7 kişilik mürettebatına, Sinoplular ve belediye sahip çıktı.

Kaza sırasında giyecek kıyafetleri kalmayan, Suriye ve Mısırlı tayfalardan oluşan 7 kişi için Sinop Belediyesi tarafından bazı esnafların da katkıları ile yeni kıyafetler alındı.

Kıyafetler feci kazadan kurtulan gemi mürettebatına Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer tarafından verildi. Oldukça mutlu oldukları gözlenen gemi mürettebatı, kendilerini kurtaran ve kucak açan yetkililere defalarca teşekkür etti.

Kıyafetleri Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, gemi mürettebatına kendi elleriyle giydirdi. Yılmazer, "Bu arkadaşlarımızı Allah çoluk çocuklarına bağışladı. Umarım hayatlarında böyle bir olay ilk ve son olur. Allah böyle kazaları bir daha yaşatmasın. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha yinelemek istiyoruz. Başarılı operasyonlarından dolayı güvenlik güçlerimizi de tebrik ediyorum. Kıyafetleri veren değerli esnafımıza da çok teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2005 Perşembe 14:17:25
Güncelleme :10 Şubat 2005 Perşembe 14:22:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?