3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinoplu vekiller köyleri tek tek gezip sorun dinliyorlar...

 Özel olarak matbu şekilde hazırlattığı 'köy sorun fişleri'ni danışmanı ile birlikte dolduran Cahit Can, birebir köy muhtarlarının sıkıntılarını dinliyor. Meclisin tatile girmesi ile başlattığı çalışma kapsamında AK Parti'li Can yaklaşık 5 günde Sinop'un merkez 41 köyünü gezdiğini açıkladı. Can, tatil döneminde 468 köyün tamamını gezmeyi planlıyor.


Uygulama karşısında vatandaşların oldukça şaşırdığını belirten Can, "Halkımız siyasileri bu zamana kadar seçimden seçime görmüşler. Ayaklarına kadar gittiğimde çok şaşırıyor ve mutlu oluyorlar. Kendilerinin bire bir sorunlarını dinliyor ve not alıyorum. Bu sorunlar içerisinde aciliyet arz edenlerden başlamak suretiyle bu sorunları tek tek çözmek hedefimiz. Tatil yapmak yerine vatandaşım ile birlikte olmak beni daha fazla mutlu ediyor" diye konuştu.


Seçimlerden sonra Sinop'a 47 kez geldiğini söyleyen Cahit Can, "Bunun 35'ini otobüsle geldim. Bu yılki uygulamanın dışında il başkanlığım dahil bu zamana kadar ilimizin 468 köyünün 350'sine girdim. Görmediğimiz, bilmediğimiz hiçbir mesele üzerinde konuşamayız. Bol keseden atmakla olmuyor. Doğruları yapacağız diye bu millete söz verdik. Kendi adıma konuşuyorum. Benim yüzümden hiçbir vatandaşımın yüzü eğilmeyecek. Geçmişte bir çok milletvekilinin yanlışları basına aksetti ve takip ettik. Ben bu konuda halkımı mahcup etmeyeceğim. Milletime buradan açık senet veriyorum" dedi.

iha-sinop
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2004 Cumartesi 14:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?