3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinoplular stadyuma akın etti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 89. yıldönümü kutlamaları, tüm yurtta olduğu gibi Sinop'ta da coşku içinde gerçekleştirildi.

İlk olarak protokolün Valilik Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan törenler, şehir stadyumunda devam etti.

Binlerce vatandaşın izlediği törenlere, Sinop Valisi Zeki Şanal, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıd. Alb. Mustafa Akış, AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Belediye Başkan Vekili Sabri Demirkol ve daire müdürleri katıldı.

Vali Zeki Şanal'ın yaptığı açılış konuşması ardından Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi tarafından okunan "Gençliğin Ata’ya Cevabı" duygulu anlar yaşattı. Törenlerde il genelinde faaliyet gösteren öğrencilerin tören geçişinden sonra halk oyunları, spor gösterileri gerçekleştirildi.

Ayrıca gösterilerde görev alan öğrencilerin yaptıkları kule ve havai fişek gösterileri protokol ve vatandaşların büyük beğenisini topladı.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 16:26:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bulent yıldız IP: 212.175.115.xxx Tarih : 21.05.2008 12:47:50

bence çok güzel bir program olmuşşşşşşşşş..