3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinopspor'a hamsili destek

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup’ta mücadele eden Sinopspor’a balıkçılardan destek geldi. Ligde oldukça kötü günler yaşayan Sinopspor için balıkçılar Sinop Belediyesi öncülüğünde biraraya gelerek takıma destek kararı adı.

Türkiye’nin balık rezervini elinde bulunduran Sinop’ta Karadenizli balıkçılar hamsiden elde ettikleri gelirin bir kısmını Mor-beyazlı takıma vereceklerini açıkladı. Konu ile ilgili bilgi veren Sinopspor Kulübü Başkanı Talat Ekici, Karadenizli balıkçıların takıma verecekleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ekici, "Karadenizlilerin ne kadar spora düşkün olduğunu biliyoruz. Yılın birkaç ayını Sinop’ta geçiren balıkçılarımıza iyi bir ev sahipliği yapmanın karşılığında Sinopspor’a destek olacaklarını söylediler. Bir bölümü nakit yardımı yapacağını belirtirken, bir kısmı da birer kamyon hamsi vereceklerini açıkladılar. Biz de kamyon yüklü hamsileri balık unu fabrikalarına satarak kulüp için gelir elde edeceğiz. Bu arada konuya öncülük eden sayın belediye başkanımız Zeki Yılmazer’e teşekkür ediyoruz" dedi.

Ekici, takıma destek sözü veren Karadenizli 23 balıkçıdan 9’nun 500’er milyon lira ile 2 milyar lira arasında nakit para yardımı yapacağını, 14 balıkçının ise birer kamyon hamsi vereceğini sözlerine ekledi.

sinop
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 14:59:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?