3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop'ta cinnet geçiren esnaf dükkanını dağıttı

Sinop’ta cinnet geçiren esnaf dükkanında sattığı malzemeleri dağıttı. Öfkeli esnaf bıçak çekip kendisini yaralayacağı tehdidinde bulunurken, tezgahını kaldırmak isteyen zabıta memurları ile uzun süre tartıştı.
Belediye meclisi tarafından kaldırımları işgal eden esnafın tezgahlarının kaldırılmasına yönelik alınan karar sonrası Sinop Belediyesi Zabıta ekiplerinin başlattığı çalışmalarda bugün de yine aynı iş yerinde oldukça gergin dakikalar yaşandı.
Zabıta ekipleri Batur Sokak Büyük Camii arkasındaki Şahinkaya Ticaret adlı züccaciye dükkanına işyeri önündeki tezgahın kaldırılması için dün ikazda bulunmuş ve gergin anlar yaşanmıştı. Bugün de yine aynı iş yerine polis ile birlikte gelen Zabıta ekipleri, öfkeli iş yeri sahipleri ile karşılaştı.
Tezgahını kaldırmak istemeyen züccaciye sahibi Şener Şahinkaya ve eşi Mükerrem Şahinkaya, Zabıta ekipleri ile tartışmaya başladı. Zabıta ekiplerinin işyeri dışındaki malzemeleri taşımaya başlaması ile öfkelenen ve cinnet geçiren Şener Şahinkaya ve eşi Mükerrem Şahinkaya iş yerindeki malzemeleri dağıttı. Bir anda dükkandaki malzemeleri kırıp dökmeye başlayan ve bıçak çekip zabıtaları kendisini yaralamakla tehdit eden Mükerrem Şahinkaya, polis tarafından güçlükle sakinleştirildi. Üzerindeki elbiseleri yırtan ve ayakkabılarını ekiplerin üzerine fırlatan öfkeli işyeri sahibi Şener Şahinkaya, polis tarafından kısa süreli gözaltına alındı. Bu arada, işyeri sahipleri ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Mükerrem Şahinkaya’da eline aldığı malzemeleri kırarak uygulamayı başlatanları protesto etti
SİNOP - İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2004 Perşembe 00:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?