3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop'ta gençlik yürüyüşü

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi

Programa katılan yüzlerce öğrenci, coşku içinde şehir turu attı. 'Gençlik Yürüyüşü'nde en ön sırada öğrenciler tarafından taşınan dev Türk bayrağının geçişi sırasında çevredeki vatandaşlar da alkışlarla tezahüratta bulundu. Sinop Belediyesi'ne ait bando ise marşlar çalarak yürüyüşe renk kattı.

Eski otogar mevkisinden başlayan yürüyüş, Sakarya ve Atatürk caddelerini takip ederek İskele mevkisinde son buldu. Yürüyüşe Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Akova, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay ile çok sayıda vatandaş katıldı. Daha sonra İskele mevkisindeki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

Bu arada, Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere Vali Yardımcısı Bilal Ölmez tarafından ödülleri verildi. Etkinlik, folklor gösterileriyle sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 15:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?