3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop'ta içinde alkol alınan araç bağlanacak

Sinop Emniyet Müdürü Süleyman Şahin, "Araçların içinde alkol alınması konusunda taviz yok. Bu kişilerin araçları bağlanacak. Arabanın içinde alkol ruhsatı yoktur" dedi.
İl Emniyet Müdürü Süleyman Şahin, yaptığı açıklamada, alkol alarak çevreyi rahatsız eden ve çevre kirliliğine neden olan kişilere karşı, yaptırımı büyük bir dizi tedbir aldıklarını söyledi. Hiç kimsenin bir başkasını rahatsız etmeye veya çevreyi kirletmeye hakkı olmadığını söyleyen Şahin, alkol alarak sokaklarda bağırıp çağıranlara da büyük cezalar uygulanacağını kaydetti. Şahin, "Devlet alkol alınabilecek yerleri belirlemiştir. Eğer mahalle arasında bir kişi alkol alırsa devlet onu men eder. Araçların içinde alkol alınması konusunda da hiçbir şekilde taviz yok. Bu konuda talimat verdim. Aracında alkol alınan kişinin aracı bağlanacak. Çünkü arabanın içinde alkol ruhsatı yoktur" diye konuştu.
Şahin konuşmasını, "Duvar üzerlerinde, açık yerlerde çevreyi kirletenler, Çevre Müdürlüğü'ne tutanakla teslim edilecek. Emniyetimiz, kanunlara uymadığı gerekçesiyle bu kişilerle ilgili yasal işlem yaparken, Çevre Müdürlüğü de çevre kirliliğine yol açılması nedeniyle ceza uygulayacak. Bu kişiler bir şekilde bilinçlenecek" şeklinde sürdürdü.
SİNOP - İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2004 Salı 00:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?