3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop'ta kurbanlı iş sezonu açılışı

Sinop’ta, Köy Hizmetleri 2004 yılı iş sezonu törenle başlatıldı. Törende iş sezonunun hayırlı geçmesi için kurban kesildi.

Sezonun başlaması dolayısıyla Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü Makine Parkı önünde düzenlenen açılışa, Vali Zeki Şanal, Köy Hizmetleri Müdür Vekili Akif Özdemir, AK Parti Sinop İl Başkanı Dursun Demirel, bazı dairelerin müdürleri, sendika temsilcileri ve Köy Hizmetleri çalışanları katıldı.

Törende konuşan Köy Hizmetleri Müdür Vekili Akif Özdemir, il genelinde 468 köy ile bin 488 bağlı ünite olmak üzere toplam bin 956 ünitede yaşayan kırsal kesim insanına hizmet verdiklerini söyledi.

Bu yıl sağlanan 5.8 trilyon lira ödenekle sezonda 4 kilometre tesviye, 29 kilometre onarım, 101 kilometre stabilize ve 126 kilometre asfalt yol çalışması yapacaklarını belirten Özdemir, 2 köye de su verileceğini kaydetti. Özdemir, "Çalışmalar kapsamında 767 milyar lira harcama ile bazı yerüstü ve yeraltı sulama tesisi yapımının gerçekleştirilecek. 14 köye de kanalizasyon tesisi yapmayı planlıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardında dualar eşliğinde kesilen kurban ile sezon açılışı gerçekleştirildi.

SİNOP-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2004 Çarşamba 15:28:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?