3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop'tan Patnos'a gönül köprüsü

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Turkcell'in sponsorluğunda başlattığı 'Gönül Köprüsü Projesi' kapsamında Sinop'tan Ağrı'nın Patnos ilçesine gelen öğrenciler kamu kurum amirleriyle bir araya geldiler.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, Patnos Milli Eğitim Müdürü M. Salih Eskin, Şube Müdürü Mustafa Yardımcı ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Cengiz Kızıltuğ, Patnos Endüstri Meslek Lisesi'nin misafirhanesinde kalan öğrencileri ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğrencileri çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan paketler hediye eden kamu kurum amirleri daha sonra hep birlikte yemek yediler.

Yemek öncesi öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü M. Salih Eskin, bu tür sosyal aktivitelerin kaynaşma açısından çok önemli olduğunu söyledi. Eskin "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Biz büyükler olarak her zaman yanınızdayız" dedi.

5 gün boyunca Patnos'ta misafir olacakları belirtilen öğrencilerin Doğubeyazıt, Adilcevaz, Ahlat ve Tatvan ilçelerinin tarihi ve turistik yerlerini gezecekleri belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2008 Pazar 00:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?