3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Sinop'tan Petek geçti

Sinop Belediyesi tarafından beşincisi düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali, ünlü sanatçı Petek Dinçöz'ün verdiği konser ile son buldu.

6-9 Ağustos tarihlerinde arasında beşincisi düzenlenen Sinop Kültür ve Sanat Festivali, sevilen sanatçı Petek Dinçöz'ün Uğur Mumcu Meydanı'nda verdiği konserle sona erdi.

Birbirinden güzel parçalarıyla Sinopluları coşturan Dinçöz'ü yaklaşık 40 bin kişi dinledi. Göz alıcı makyajı ve sahne kıyafeti ile genç hayranlarına unutulmaz bir konser veren Dinçöz, söylediği birbirinden güzel parçalarla sevenlerini coşturdu.

9 yıl nişanlı kaldıktan sonra anca evlenebildiğini söyleyen Petek Dinçöz, ''Bir dahaki konsere de karnım burnumda olarak çıkabilirim'' diyerek hamile olabileceğinin sinyallerini verdi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı gecenin ilerleyen saatlerinde bir hayranının kendisine verdiği erkek ceketi ile şarkılar söyledi. Sahneye çıkardığı genç kızlarla oryantal oynayan Dinçöz, Sinoplu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer ile sahnede düet yapan Petek Dinçöz'ün konseri Belediye Başkanı Yılmazer'in kendisine çiçek ve Sinop takası maketi hediye etmesinin ardından havai fişek gösterisi ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2008 Pazar 18:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEFA AKSOY IP: 78.186.120.xxx Tarih : 11.08.2008 09:42:14

COK GÜZEL FESTİVAL OLDU AYRICA BELEDİYEDEN 1 YLT BILE CIKMAMIS BUNU YAPMAK BUYUK BIR İŞ SİNOP HALKINA İYİ BİR MORAL OLDU