3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Şoförler yol protestosu yaptı

TÜRKELİ'DE ŞOFÖRLER YOL PROTESTOSU YAPTI

Sinop'un Türkeli ilçesinde şoförler, Ayancık ve Sinop bağlantısını sağlayan karayolunun, yol yapım çalışmaları nedeniyle bir yılı aşkın zamandır kapalı olmasını protesto etti.

Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından düzenlenen eyleme çok sayıda şoför katılırken, eyleme Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, CHP Türkeli İlçe Başkanı Mustafa Dincel, MHP Türkeli İlçe Başkanı Murat Yıldırım, STK temsilcileri Türkeli ve Güzelkent beldesinde çok sayıda vatandaş destek verdi. Katılımcılar açtıkları pankart ve dövizlerle yolun uzun süredir kapalı olmasını protesto etti.

Türkeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Satı Gürel, vatandaşların bir türlü tamamlanamayan yol nedeniyle büyük çile çektiğini söyledi. Gürel, "Yol çalışmalarını bu zamana kadar bekleyen cefakar şoförlerimize teşekkür ediyoruz. Biz hiçbir ticari ve siyasi konuda kimse ile işimiz yok. Ama buna rağmen bazı arkadaşlar rahatsız oluyor. Biz onların rahatsızlıklarını hissediyoruz. Bende bir AK Parti üyesiyim. AK Parti'dir, CHP'dir, MHP'dir, onlarla bir davamız yok. Biz yol istiyoruz. Bu yolun kısa sürede trafiğe açılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 15:16:02
Güncelleme :31 Mayıs 2011 Salı 17:21:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?