5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Spor camiası adayları tahlil ediyor

Sinop'ta spor camiası, siyasi partilerin belediye başkan adaylarını düzenlenen etkinlikle tahlil ediyor.

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile Sinop Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği tarafından gerçekleştirilen "İlimiz İçin Spor" adlı etkinlik kapsamında, belediye başkan adaylarıyla spor camiası bir araya geldi.

Otel Melia Kasım'da düzenlenen programda, önceden kura ile belirlenen sıralamaya göre salona gelen belediye başkan adayları birer saat kendilerini ve spora olan yaklaşımlarını anlattı. Adaylar ayrıca daha önce belirlenen 20 soruya da cevap verdiler.

Etkinlik hakkında bilgi veren Sinop ASKF Başkanı Ayhan Özhan, ASKF yönetimi ve Beden Eğitim Öğretmenleri Derneği olarak Sinop'taki spor alanındaki sorunlarının tespiti ve çözüm yolları için işbirliği yaptıklarını söyledi.

Özhan, "Bu iş ve güç birliğini kısa zamanda gerçekleşecek olan yerel seçimlerde kullanarak, belediye başkan adayları ve üyelerimiz ile birlikte 'İlimiz İçin Spor' konulu kamuoyuna açık bir toplanı yaparak belediye başkan adaylarının ilimiz beden eğitimi ve sporuna bakışlarını ortaya koyacakları bir platform düzenledik. Bu toplantının hazırlık aşamasında federasyonumuz ve Beden Eğitim Öğretmenleri Derneği yönetim kurulumuz bir araya gelerek, adayların konuşma sıralarını kura ile belirledik ve her belediye başkan adayına bir saatlik konuşma süresi vererek adayların görüşlerini öğrenmek istediğimiz 20 soru hazırladık. Bu sorularımızı başkan adaylarımıza sunduk. Başkan adaylarımız bizim bu davetimize olumlu cevap verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Sinop Beden Eğitim Öğretmenli Derneği Başkanı Nejdet Kanal ise bu tür etkinliklerin Sinop'taki spor alanında çözüm bekleyen problemlerin aşılması yönünde atılan önemli bir adım olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 16:01:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?