3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Takım Şelaleri'ne çevre yolu

Sinop'un Erfelek ilçesinin sembolü haline gelen ve 28 şelalelin art arda sıralandığı doğa harikası Tatlıca Takım Şelaleleri'ne ulaşımı sağlayan bağlantı yollarında belediye tarafından genişletme çalışması başlatıldı.


Erfelek Belediyesi'ne tahsisli şelalelerinin her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edildiğini belirten Belediye Başkanı İbrahim Felek, bölgenin çevreyle olan bağlantı yollarının tamamlandığında daha farklı ektivitelere ev sahipliği yapacağını söyledi.

Felek ayrıca, şelaleleri ziyaret eden vatandaşların, Tatlıca köyü ve şelalelerin hemen karşısında bulunan Akveren ile Kurt Köylerini araçları ile gezebileceklerini belirterek, bölgede kısa süre sonra motorlu safari sporuna start vereceklerini kaydetti. İbrahim Felek AK Parti İlçe Başkanı Burhan Top ise yaptığı açıklamada, şelalede çevre yollarının tamamlanacağını ve geliştirilmesi için elinden gelen her türlü gayreti göstereceğini söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 19:40:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arif yeşilbaş IP: 212.156.221.xxx Tarih : 14.10.2008 15:37:13

Ağustos ayında tatil için ailemle birlikde İstanul dan Sinop a yola çıktık tüm turistik yerleri görmek istedik ve şelalere de gittik doğa harikası bir yerdi pikniğimizi yaptık sonra şelaleri tek tek gördük çocuklar ve bizim için mükemmel bir gündü ancak gecemiz kabusa döndü çünkü hepimiz alarjik bir kaşintı ve kırmızı şişlikler oluştu soluğu doktarda aldık bize mikrop kaptığımızı söylediler perişan olduk ve şelalere geliş yolu da çok kötüydü umarım bu olumsuzlukları bir daha yaşamayız