3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Taksiciye gaspçı dayağı

Sinop'ta müşteri kılığında bindikleri taksinin sürücüsünü darp edip ormana bırakarak 150 YTL'sini ve aracını gasp eden 2 kişi, yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 22.30 sıralarında 57 T 0079 plakalı ticari taksiye müşteri olarak binen Ş.Ş. (15) ve S.A. (17), taksi sürücüsü Salih Çalışkan'a (55) kendilerini Erfelek ilçesine bağlı Mescitdüzü köyüne bırakmalarını istedi. Taksinin köye ulaşmasının ardından şahıslar, darp edip üzerindeki 150 YTL ve cep telefonunu aldıkları araç sürücüsü Salih Çalışkan'ı ormanlık alana bıraktı. İki şahıs, daha sonra ticari taksiyi de alarak kayıplara karıştı.

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çalışkan, çevredeki bir eve giderek yardım istedi. Çalışkan, daha sonra Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Salih Çalışkan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay sonrası çevrede geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, gasp edilen ticari taksiyi olay yerinin yakınında çamura saplanmış olarak buldu. Salih Çalışkan'ın verdiği ifadeye göre soruşturmayı genişleten jandarma, olayla ilgisi bulunduğu ileri sürülen Ş.Ş. ve S.A.'yi Sinop merkezdeki evlerinde yakalayarak gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 18:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?