3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Tarihi mekanda resepsiyon

Sinop'ta Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Resepsiyonu verildi.

Atatürk'ün 15 Eylül 1928'de harf inkılabını başlatmak üzere geldiği Sinop'ta konakladığı, şimdiki adliye binasında Valilik tarafından gerçekleştirilen resepsiyona çok sayıda davetli katıldı.

Davetlileri eşi Nimet Şanal ile birlikte kapıda karşılayan Vali Zeki Şanal, daha sonra teker teker davetlilerin masasına giderek bayramlarını kutladı. Tarihi binanın iki katını dolduran davetliler, sıcak bir atmosferde sohbet etme imkanı buldu. Geceye Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Akış, Cumhuriyet Başsavcısı Sadettin Arslan, İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, CHP İl Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ünal, hakim ve savcılar, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 09:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Seyfi ÖZDEMİR IP: 88.247.243.xxx Tarih : 4.11.2008 16:26:06

Sayın Valimize ve değerli Kamu ve adaletin temsilcisi olan büyüklerimize ayrıca sivil halkımıza çok teşekkür edirim. Böyle güzel bi gece söylenecek beşey yok tek kelime ile harika bu bir birlikteliğin ve gücün simgesidir işte. Devlet ve Halk el ele saygılarımla. Seyfi GÖZDEMİR Gazi(Terörle Mücadele)