3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Tekdemir güven tazeledi

DİN GÖREVLİLERİ GENEL KURULA GİTTİ

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Diyanet-Sen Sinop Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan İbrahim Tekdemir, tekrar başkan seçildi.

Sinop Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSAD) salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Diyanet-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Mehmet Ali Güldemir, AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Mehmet Ersoy, Memur-Sen Sinop İl Başkanı Ramazan Açıkgöz, Eğitim-Bir-Sen Sinop İl Başkanı Mustafa Aslan, Boyabat Müftüsü Orhan Örnek, Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Ramazan Demirsöz, Sinop Din Görevlileri Derneği Başkanı Bilal Çelik, Memur-Sen'e bağlı sendikaların temsilci ve yönetimleri ile çok sayıda din görevlisi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve divanın teşekkülü ardından konuşmalara geçildi. Diyanet-Sen Sinop İl Başkanı İbrahim Tekdemir, açılış konuşmasında, şube olarak dönemi içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 109 delegeden yaklaşık 100'nün oy kullandığı seçimlere tek listeyle giren İbrahim Tekdemir tekrar başkanlığa seçildi. Tekdemir başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şöyle: "Savaş Çiçen, Yaşar Köstek, Hüseyin Küçükyeğen, Halil İbrahim Seçkin, Fikret Yaman ve Şükrü Tokmak."

DİN GÖREVLİLERİ GENEL KURULA GİTTİ
DİN GÖREVLİLERİ GENEL KURULA GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 14:43:02
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 15:10:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?