3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Telekom il müdürlüğü yenilendi

Türk Telekom A.Ş. Sinop İl Müdürlüğü'nün yenilenen hizmet binası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.


Törene Vali Zeki Şanal, Belediye Başkan Vekili Bülent Oktay, Ağır Ceza Reisi Berkün Köksal, Türk Telekom A.Ş Sinop İl Müdürü Fatih Mehmet Bağırıcı, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Hayati Yaşar, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Akova ile Türk Telekom çalışanları katıldı.

Törende Vali Zeki Şanal, kurdeleyi protokol üyeleriyle birlikte kesti. Türkiye'de son yallarda telekominikasyonda büyük atılımlar yapıldığını belirten Vali Zeki Şanal, "Son çeyrek yüzyıl içerisinde ülkemizin özellikle ulaştırma sektörü içerisindeki inanılmaz yükselişi ve başarısı son derece memnuniyet vericidir. Yenilenen yüzü ve çehresiyle Sinop'ta halkımıza hizmet verecek olan Türk Telekom'a böyle güzel bir ortam hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Tesisin değerli Sinoplu hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenlere de bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Açılış sonrası yenilenen hizmet binası hakkında bilgi veren Türk Telekom A.Ş. Sinop İl Müdürü Fatih Mehmet Bağırıcı, İl Müdürlüğü binasının Türkiye genelinde uygulanan yeni konsept projeye göre dizayn edildiğini belirterek, binada Türk Telekom'un telefon, ADSL, Metro Eternet, GSHDSL hizmetlerinin yanında, tahsilat gibi bir çok hizmetin de verileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 18:39:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?