4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİNOP

TOBB Başkan Yardımcısı Boyabat'ta

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Halim Mete, birlik olarak Türkiye genelinde gerçekleştirdikleri ziyaret programı kapsamında Sinop Boyabat ilçesine geldi.


Boyabat Ticaret ve (BTSO) yöneticileri ile oda binasında toplantı yapan Halim Mete, Oda Başkanı Nuh Tandoğan'dan ilçenin ekonomik yapısıyla ilgili bilgi aldı. Toplantıya AK Parti Sinop Milletvekili Abdurrahman Dodurgalı, BTSO Meclis Başkanı Zeki Mor, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Tatas, Mehmet Ali Günel, İbrahim Ünlü ve Yalçın Küçükbaş katıldı.


Ziyareti hakkında bilgi veren TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, TOBB yöneticileri olarak Anadolu'daki tüm TSO'ları ziyaret ettiklerini söyledi. Mete, "Biliyorsunuz bizde seçimler ocak ve şubat aylarında olur. Türkiye'deki bütün odalarımızda arkadaşlarımız yeni seçildiler veya burada Nuh bey ve arkadaşlarında olduğu gibi, sayın meclis başkanımda olduğu gibi yeniden seçildiler. Öncelikle seçimden çıkan oda yöneticisi arkadaşlarımıza yeni görevinde başarılı olmalarını dilemek ve hayırlı olsun demek için geldik.

TOBB yönetim kurulundaki arkadaşlarımız bütün yurda dağılarak oda yöneticilerimizi ziyaret ediyorlar. Biliyorsunuz bütün dünya bir ekonomik sıkıntı yaşıyor. Bu sıkıntı ülkemizde de yaşanıyor. Arkadaşlarımız bütün bölgelere dağılarak yaşanan ekonomik sıkıntının durumunu yerinde görmek, incelemek ve gördüklerimizi bir rapor halinde yönetim kurulumuza sunmak için geldik" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 19:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?