3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

TOKİ konutlarının anahtarları beklemede

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) Sinop'ta yapımını tamamlanan, alt ve orta gelir grupları için hazırlanan 272 konutun anahtarları hak sahiplerine verilmeye başlandı.


13 Haziran Cuma Günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinop ziyareti sırasında verilen ilk anahtarla start alan anahtar teslim kapsamında hak sahiplerine birer mektup gönderilerek, gerekli işlemlerin verilen süre içerisinde yapılması gerektiği bildirildi. Gönderilen yazıda, konut tutarına göre hesap edilen yüzde birlik bölümün haziran ayının 20'sine kadar ilgili bankaya yatırılması, ardından dekont ve gerekli evraklarla birlikte anahtar başvurusunun yapılması istendi. Sinop'ta TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 272 konuttan oluşan kompleks içerisinde bir cami, 16 derslikli ilköğretim okulu ve alışveriş merkezi bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 17:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rahman ülgen IP: 78.166.39.xxx Tarih : 29.06.2008 01:44:03

sinoptaki toplu konut idaresinin yapmış oldugu konutların işçilik özen denen hiç birşey ve tavanlara çekilen alçılar daha insanlar oturmadan dökülmeye başladı oturanlarında eşyaları battı allah korusun eşyayı boş verin çocuklarımızın başlarına düşse neler olur acaba daha bir çöp konteynırı bile yok her taraf çöplük içinde yani anliyacagınız dilden hertaraf rezillik kapılar şişmiş kapanmıyor yetkili arkadaşlar inşallah ilgilenirler