3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Topbaş'ın ziyareti iptal

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Sinop ziyaretinin, sanatçı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli'nin vefatı nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Kadir Topbaş'ın Sinop'a gelişi nedeniyle Sinop Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltı programı ise ziyaretin iptaline rağmen büyük bir katılımla gerçekleşti.

Kahvaltıya Vali Zeki Şanal, AK Parti Sinop milletvekilleri Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Ahmet Ünal, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Partili ilçe başkanları ile İstanbul'da yaşayan Sinopluların kurduğu çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

AK Parti Sinop milletvekilleri Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu tarafından katılımcılara hitaben birer konuşma yapıldı. Yapılan konuşmalarda, Osman Yağmurdereli ve dün boğularak hayatını kaybeden eski AK Parti Gerze İlçe Başkanı Ali Zor da anıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 17:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?