5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Türkeli Kaymakamı görevine başladı

Türkeli ilçesinde yeni göreve başlayan Kaymakam Muhammet Önder'in ilk talimatı, "Özellikle köyden gelen vatandaşın işini hızlı bir şekilde halledin" oldu.
Sinop'un Türkeli İlçe Kaymakamlığı'na atanan Muhammet Önder, görevine başladı. Bugün görevine başlayan Kaymakam Muhammet Önder'i Hükümet Konağı girişinde kurum müdürleri karşıladı.

Daha sonra kaymakamlık makamında kurum müdürleri ile bir araya gelen Kaymakam Muhammet Önder, daire amirleriyle tanıştı. Kurum amirlerine vatandaşın işlerinin hızlı bir şekilde yapılması talimatını veren Kaymakam Önder, "Özellikle köylerimizden ilçeye gelen vatandaşların resmi kurumlarla olan işleri için beklemesini istemiyorum. Aynı gün işlerinin yapılmasını istiyorum" dedi.


MUHAMMET ÖNDER KİMDİR ?
Muhammet Önder, 1976 yılında Rize'de doğdu. 2000 yılında Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl 275. dönem olarak askerlik hizmetinde bulundu. 2003 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Daha sonra sırasıyla Tokat-Yeşilyurt, Giresun-Çanakçı, Ordu-Gölköy ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı yurt dışı eğitim stajı çerçevesinde bir yıl süreyle Londra'da kaldı. Daha sonra sırasıyla Burdur-Tefenni ve Bingöl-Adaklı ilçesinde görev yaptıktan sonra Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'yle Türkeli ilçesine atandı.
Bu arada, Türkeli İlçe Kaymakamlığı görevi bir yılı aşkın bir süredir vekaletle yönetiliyordu.

İha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 15:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?