5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Türkiye Partisi Sinop'ta teşlilatlanıyor

Türkiye Partisi bütün Türkiye genelinde olduğu gibi Sinop'ta da örgütlenme çalışmalarına hız verdi.

 Parti tarafından oluşturulan Batı Karadeniz İllerini Yapılandırma Heyeti Sinop'a gelerek çalışmalarına başladı.
İfa Restaurant'ta bazı Sinoplularla bir araya gelen Türkiye Partisi MYK Üyeleri Çetin Volkan Akyol, Ömür Kütük ve Mahmut Uğur Çetin ile Prof. Dr. Ç. Volkan Akyol, parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.


Türkiye Partisi olarak 15 Haziran tarihinden buyana ülke genelinde 12 çalışma bölgesinde 4'er kişilik gruplardan oluşan 12 heyetle çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten 22. dönem Niğde Milletvekili ve Türkiye Partisi MYK Üyesi Mahmut Uğur Çetin, Batı Karadeniz İllerini Yapılandırma Heyeti olarak Sinop'ta bulunduklarını söyledi. Çetin, "Batı Karadeniz illerinde Türkiye partisi il teşkilatlarıyla ilgili çalışma yapmaktayız. Yaklaşık bir yıl gibi bir süredir 81 vilayetimizde alan taraması yapıldı.


Elimizde 81 ilimizle ilgili insan portföyü var. Sayın genel başkanımızın duruşuyla örtüşen, Sinop'u siyasette Türkiye Partisi ile birlikte en üst seviyede temsil edecek bir numara ve ekibini arıyoruz. Elimizde bir yıllık çalışmanın sonucu bir insan portföyümüz zaten mevcut.

Biz bunları Sinop'un esnaf teşekkülleri, esnafı, sivil toplum örgütleri ve sendikalar ile halkımızla paylaşıyoruz. Onların konuyla ilgili fikirlerini alıp istişareler yapıyoruz. Tüm illerimizde ve Sinop'ta kılı kırk yarıyoruz. Çok ince eleyip sık dokuyoruz. Bu gün akşama kadar Sinop'ta bir çalışma yapıp hazırladığımız raporu sayın genel başkanımıza sunacağız. Sayın genel başkanımız başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulumuz nihai kararı verecek" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 18:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?