3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Uçan araba Sinop'ta

Sinop’ta bir kaporta ve boya servisi tarafından ilginç bir reklam yöntemi geliştirildi. Kendi otomobilini iş yerinin çatısından yaklaşık 3.5 metre yükseklikte havada asılı tutmayı başaran Karadenizli kaportacı, müşteri çekmeye çalışıyor.

Sinop Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Lazoğlu Oto Kaporta ve Boya Servisi tarafından gerçekleştirilen ve firma ismine de oldukça uygun olan reklam usulü, vatandaşların ilgisini çekiyor. Havada asılı olduğu için uzak mesafelerden de görülebilen otomobilin plakasında da firmanın ismi olan "Lazoğlu" yazıyor.

Reklamın çok tuttuğunu belirten servis sahibi Hakkı Günaydın (40), bunun bir Karadeniz zekası ürünü olduğunu söyledi. Aracı şoförler cemiyetine ait bir vinç yardımı ile çatıya çıkarttıklarını belirten Hakkı Günaydın, "Ben aslen Trabzonlu’yum. Güzel bir yöntem uyguladığım inancındayım. Karadeniz zekasını bir kez daha ortaya koymuş oluyoruz. Ne de olsa her gün hamsi yiyoruz. Hamsi zekayı geliştirir" dedi.

Bu arada işyerinde çalışan bazı işçiler arada bir reklam için kullanılan otomobile çıkarak, burada dinleniyor. Adeta uçan bir otomobili andıran reklam otosuna çıkan çalışanlar, hem aracın günlük temizliğini yapıyor, hem de stres atıyor. Çalışanlar, geçen uçaklara nispet yaparcasına onlara el sallamayı da ihmal etmiyor

sinop
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2004 Cuma 10:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?