5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Vali Güvençer yatırımları inceledi

VALİ GÜVENÇER AYANCIK'TAKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

Sinop Valisi M. Hakan Güvençer, Ayancık ilçesine bağlı köylerde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Vali M. Hakan Güvençer, beraberindeki İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Demirel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy ve Özel İdare Yol Şube Müdürü Murat Er ile birlikte Ayancık ilçesinde İl Özel İdaresi'nin yatırımlarını gezdi. İlçe Kaymakamı Gülihsan Yiğit tarafından karşılanan Güvençer ilk olarak Tarakçı köyünde yapılan içme suyu şebeke pompası ile Ayancık Çarık Yokuşu mevkisinde yapımı devam eden Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatını yerinde inceledi. Güvençer daha sonra Pazarcık ve Dolay köylerinde yapılan beton yolların açılışlarını yaptı.

Bölgenin güzel bir coğrafyaya sahip olmasına rağmen şartlarının da bir o kadar zorlu olduğunu kaydeden Vali M. Hakan Güvençer, yaşanan zorluklara rağmen yatırımların büyük bir hızla sürdüğünü söyledi. Güvençer, "Biz bu sıkıntıları zorda olsa aşmak istiyoruz. Şüphesiz ki bu öncelikli görevimizdir. Devletin tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber ediyoruz. Muhakkak çeşitli eksikliklerimiz var. Bu sebeple gecikmelerde yaşanabiliyor. Olumsuz şartların asgari düzeye inmesi için çalışma arkadaşlarımızla canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bu yapılan işlere sahip çıkmalarını, kollamalarını ve korumalarını istiyoruz" dedi.

VALİ GÜVENÇER AYANCIK'TAKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 14:36:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Zeki ÖRNEK IP: 88.237.10.xxx Tarih : 22.12.2009 23:42:47

Ne Çarıkyokuşu kaldı ne Dolay tutturdular bir HES diye anasını ağlattılar ormanın .Her taraf kayıyor ,kesmedik ağaç bırakmadılar.Bir HES için ilçenin yolunu bile saçma sapan sekilde değiştirdiler.Ne kuş kaldı ne böcek yakında inşallah Ayancık'ı kurutacaklar o zaman göreceğiz.