5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Vali Güvençer'den taziye ziyareti

Sinop Valisi M.Hakan Güvençer, 19 Haziran Cuma günü iş yerinin önünde vurularak öldürülen Durağan Belediye Meclis Üyesi Suzi Yılın'ın yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu


Vali Güvençer, kent gidişinde İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin tarafından karşılandı. Kaymakam Bilgin ile birlikte ilk olarak Belediye Başkanı Ali Dalkılıç'ı makamında ziyaret eden Güvençer, Başkan Dalkılıç'a başsağlığı diledi.

Sinop Valisi daha sonra beraberindekiler ile birlikte öldürülen meclis üyesi Suzi Yılın'ın ailesini ziyaret etti. Suzi Yılın'ın tüm aile fertleriyle tek tek görüşen Güvençer, yaptığı konuşmada, Yılın'ın yakınlarına sabırlar diledi. Güvençer, "Biz Türk milleti olarak büyük bir ulusuz.

Dünyanın hiç bir yerinde böyle bürokratıyla vatandaşıyla bir araya gelerek acısını paylaşan başka bir millet yok. Biz burada rahmetli kardeşimiz Suzi Yılın'nın ailesinin ve yakınlarının acısını paylaşmaya geldik. Bu olay cahil bir insanın yaptığı asla ve asla tasvip edilmeyen ferdi bir olaydır. Olaya karışanı kınıyor, geride kalan ailesine, eş ,dost, akrabalarına ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 12:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?