3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Vali Şanal'dan yemek

Tarihi Sinop Cezaevi'nde çekimleri süren "Parmaklıklar Ardında" adlı dizinin oyuncuları onurlarına verilen yemekte bir araya geldi.


Sinop Valisi Zeki Şanal tarafından Polisevi'nde verilen yemekte ünlü oyuncular, filmin yönetici kadrosu ve set ekibiyle birlikte yöreye has mantı ve hamsili pilav ziyafeti çekti. Kadın mahkumların hayat hikayelerini konu alan ve Tarihi Sinop Cezaevi'nin karanlık zindan ve koğuşlarında çekilen dizinin sevilen karakterlerini bir araya getiren organizasyon, Vali Şanal'ın açılış konuşmasıyla başladı. Dizinin Sinop turizmine çok büyük katkı sağladığını kaydeden Şanal, "Sinop'ta çekimleri süren dizi, Sinop
turizmi konusunda hedeflediğimizi çok kısa sürede yaptık. Dizi bu hedefin süresini kısaltmıştır. Belki 10 yılda yapacağımızı kısa bir sürede gerçekleştirdik. Bu nedenle tüm ekip arkadaşlarımızın varlığını son derece önemsiyorum. Dizinin devamı konusundaki karar bizleri son derece heyecanlandırmış ve mutlu etmiştir. Tüm dizi ekibine Sinop turizmine olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Vali Zeki Şanal yemeğe katılan protokol üyeleri ve film ekibiyle birlikte kadeh kaldırdı. Dizinin yönetmeni Nisan Akman ise, "Burada olmaktan çok mutluyuz. Sinop, insanıyla gerçekten oldukça misafirperver. Herkese teşekkür ediyoruz. Tarihi Cezaevi gerçekten çok üzücü bir yer. Büyük acıların yaşandığı bir mekan. Burada bu filmi çekmek büyük bir ayrıcalık" diye konuştu. Gecede oldukça hoş vakit geçiren ünlüler, kendilerine ikram edilen yöreye has yemekleri büyük bir zevkle yedi.
Programa İl Emniyet Müdürü Tahir Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Sadettin Arslan, Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Murat Berksoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fevzi Tütüncü ve basın mensupları katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 12:08:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rasim guleç IP: 78.181.42.xxx Tarih : 10.11.2008 20:26:28

sayın valığı kutluyorum sinoplu olarak onur duydum çalişmaların devamını dılıyorum tum katılanlara saygılar