5
Mayıs
2024
Pazar
SİNOP

Vali Yardımcısı hayatını kaybetti

Sinop Vali Yardımcısı Oğuz Şahin Kürşathan Çelikhatiboğlu, geçirdiği mide kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bugün saat 02.00 sıralarında rahatsızlanarak Sinop 112 Acil Servis'i telefonla arayan Oğuz Çelikhatiboğlu, ambulansla Sinop Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mide kanaması geçirdiği anlaşılan ve kan değerlerinin çok düşük olması nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesine alınan Çelikhatipoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 10.00 sıralarında hayatını kaybetti.
Sinop Vali Yardımcısı Oğuz Şahin Kürşathan Çelikhatiboğlu'nun yakınlarına başsağlığı dileyen Sinop Valisi M. Hakan Güvençer, Çelikoğlu'nun yarın İstanbul'da defnedileceğini söyledi.


1962 İstanbul doğumlu olan ve 23 yıldır İçişleri Bakanlığı'nın çeşitli kademelerinde idare amirliği görevlerinde bulunan Oğuz Şahin Kürşathan Çelikhatipoğlu, 4 yıldır da Sinop Vali Yardımcılığı ve İl Hukuk İşleri Müdürü olarak görev yapıyordu. Bir süredir annesi Hatice Çelikhatiboğlu ile birlikte Sinop'ta yaşayan Çelikhatiboğlu, evli ve 1 çocuk babasıydı.

İha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 14:42:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?