3
Mayıs
2024
Cuma
SİNOP

Valilikte hazin veda

SON YOLCULUĞUNA MESAİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN UĞURLANDI

Dün hayatını kaybeden Sinop Valiliği çalışanı için valilik önünde tören düzenlendi.

Ayağındaki rahatsızlık nedeniyle 1.5 ay önce ameliyat olması ardından emboli nedeniyle felç olan ve dün hayatını kaybeden 43 yaşındaki valilik çalışanı Deniz Akça, mesai arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Sinop Valiliği İl Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde şef olarak görev yapan ve yaklaşık 1.5 Ankara'da özel bir hastanede ayağından ameliyat olması ardından felç geçiren Deniz Akça (43), hayatını kaybetti. Akça için bu gün Sinop Valiliği önünde tören düzenlendi. Törene Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, daire müdürleri ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Akça'nın özgeçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü A. Faruk Kuluş dua okudu. Törende konuşan Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Akça'nın ailesine, tüm yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi. Yaklaşık 1.5 aydır Akça'nın durumu ile ilgili bilgi aldıklarını dile getiren Dr. Ahmet Cengiz, "Son gelen haberler arkadaşımızın iyileşebileceği yönündeydi. Fakat acı haber geldiğinde çok üzüldük. Tüm dost ve akrabalarına baş sağlığı diliyorum. Arkadaşımızın mekanı cennet olsun" dedi.

Deniz Akça, valilik önünde törenin ardından Alaattin Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Çukurbağ Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan Deniz Akça yaklaşık 1.4 aydır Ankara'da özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı yaşatılmaya çalışılıyordu.

SON YOLCULUĞUNA MESAİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN UĞURLANDI
SON YOLCULUĞUNA MESAİ ARKADAŞLARI TARAFINDAN UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 16:48:02
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 18:37:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osm tkn IP: 188.56.202.xxx Tarih : 15.03.2011 22:59:04

Allah Rahmet Eylesin.Yakınlarına sabır versin..