7
Mayıs
2024
Salı
SİNOP

Zihinsel engellilere okul müjdesi

AK Parti Sinop Milletvekili Mustafa Öztürk, Sinop’ta Zihinsel Engelliler Okulu ve Fen Lisesi kurulması için düğmeye basıldığını söyledi. Öztürk, yaptığı açıklamada, kurulması planlanan zihinsel engelliler okulu ve fen lisesi için proje çalışmalarının tamamlandığını ve ödeneklerinin de hazır olduğunu ifade etti.

Öztürk, "En geç önümüzdeki ay içerisinde bu iki çalışma ihaleye çıkacak. En kısa zamanda büyük bir kompleks halinde öğrencilerimizin hizmetine sunulacak. Uzun süredir bu konuda girişimler sürüyordu. Fakat bu güne kadar konuyla ilgili herhangi bir şey yapılamıştı. Böyle büyük bir kompleksi ilimize kazandıracak olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Osmaniye Köyü’nde yapılacak olan her iki kompleks, ilimiz eğitimine büyük bir katkı sağlayacağı gibi, engelliler konusunda büyük bir hizmete de imza atılmış olacak. Yapılacak olan her iki kompleksin memleketimize, Sinoplumuza ve öğrencilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 17:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ KARACAN IP: 85.100.4.xxx Tarih : 24.03.2005 13:47:40
SİNOP İLİMİZDE MİLLİ EĞİTİM BAKANI METİN BASTANCIOĞLU DÖNEMİNDE FEN LİSESİ AÇILMIŞTIR. HATTA FEN LİSESİ VE ANADOLU GÜZEL SANATLAR LİSESİ İÇİN YATILI KOMLEKS YAPTIRILMIŞTIR. HALEN OKULDA EĞİTİM ÖĞRETİME DEVAM EDİLMEKTEDİR. FEN LİSESİ İLK MEZUNLARINI GEÇEN ÖĞRETİM YILINDA VERMİŞTİR. BU SENE AÇILIŞININ 5. SENESİ. SİNOP MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ÖZTÜRK'ÜN DİKKATİNE!