29
Nisan
2024
Pazertesi
AYANCIK - SİNOP
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Sinop Üniversitesi Ayancık Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Ayancık ilçemizdeki Ayancık Meslek Yüksekokulu, Yükseköğretim Kurulu Genel Kurulunun 08.03.2002 tarihli toplantısında kurulma kararı alınmış, Teknik Programlar Bölümü altında;

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Programı
Mobilya ve Dekorasyon Programı
Endüstriyel Elektronik Programı’ndan oluşmuştur.

Daha sonra, 2003 yılında YÖK Kararı ile Sinop Meslek Yüksekokulu da faal bulunan Endüstriyel Elektronik Programı öğrencileri ile beraber Ayancık Meslek Yüksekokulu’na aktarılmış ve Ayancık Endüstri Meslek Lisesi ile ilişkilendirilmiştir.

2006 yılında Üniversitemiz Senatosunun ardından da Yüksek Öğretim Kurulu’nun oluruyla Yüksekokulumuzda İktisadi ve İdari Programlar Bölümü ve bünyesinde de Muhasebe Programı I. Örgün eğitime başlamıştır.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Cemil Yıldız Caddesi Samyeli Sokak No:1 Kat:2.
Adres2 :Ayancık / Sinop
Posta Kodu :57400
Telefon :0 368 613 34 11 / 613 34 36
Faks :0 368 613 34 12
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.