2
Haziran
2024
Pazar
AYANCIK - SİNOP
Belediye Sayfaları

Ata, sevdiği şarkılarla anıldı

Ayancık'ta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, "Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü" ve "Gençlik Koşusu" düzenlendi. İlçe Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen organizasyonlara çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüşe, Ayancık Kaymakamı Mustafa Hotman, Belediye Başkan Vekili Osman Muslu, daire müdürleri, öğrenciler ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Ayancıklılar, ilçede ilk kez yapılan bu yürüyüşe büyük ilgi gösterdi. Yürüyüş sırasında öğrenciler tarafından Türk bayrakları ve Atatürk posterleri de taşındı. Yürüyüşe okullar, bayrak flama eşliğinde, folklor ekipleri ise folklor kıyafetleriyle katıldı. Yürüyüş sırasında Atatürk’ün sevdiği şarkı ve marşlar söylendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü, Ayancık Öğretmenevi önünde son buldu

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2005 Çarşamba 14:47:14
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 16:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mert sarıoğlu IP: 85.98.188.xxx Tarih : 13.09.2005 16:08:32
ayancık belediye bakanımız sayın ayhan ergun herzamn ki gibi yine ulu önderimiz ile ilgilii bii aktivitede kendinee bii işş çıkarmıss ve aktiviteyee katılmamıstırr ulu önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve onunizinde yürüyen gençliktenn neden bukadar çok korkuyoo anlıyamıyorumm