18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYANCIK - SİNOP
Belediye Sayfaları

Parke taş atağı başladı

Ayancık İlçesi’nde belediye tarafından başlatılan parke çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

Cevizli mahallesinde bulunan Mekan yapı kooperatif binaları ve İşçi Yapı Kooperatifi blokları arkası ile Dere mevkiinden Sarıoğlu Caddesi’ne çıkan yoldaki taş parke çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor. Bu arada Yalı Mahallesi’ndeki çalışmalar kapsamında, sahilde bulunan Ömer Seyfettin Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı ile birleşen caddede dekoratif parke ile yapılan düzenlemeler sona erdi.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, ilçedeki mevcut tüm cadde ve sokaklar ilçe halkına en güzel şekilde hizmet verir hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Mevcut yapılmış olan çalışmalara ilaveten önümüzdeki günlerde ilçe genelinde muhtelif cadde ve sokaklar için 5 bin metre kare taş parke çalışmasını başlatacaklarını kaydeden Ergün, "Bu çalışmalar neticesinde umut ediyoruz ki, insanlarımız kışın yağmurun ve çamurun, yazın ise tozun dumanın çilesinden biran önce kurtulur. Belediyemiz her alanda ve her anlamda halkımıza en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaktır" dedi.

ayancık
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 17:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?