22
Mayıs
2024
Çarşamba
AYANCIK - SİNOP
Belediye Sayfaları

Şoförlere bilgilenidrme toplantısı

Ayancık ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Şoförler Odası tarafından, oda üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

Ayancık Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen programda ticari faaliyette bulunan ve güzergah belgesi alan üyelerin kendi güzergahlarında düzenli hizmet etmemeleri, yol güvenliğini sağlayan trafik timleri ile diyalog ve yaşanan diğer problemler masaya yatırıldı. 

Yasalar çerçevesinde görevlerini sürdürdüklerini, ticari faaliyete bulunan üyelere gerekli kolaylıkların sağlandığını, sadece ceza gözüyle olayların üzerine gidilmediğini belirten İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Gülhan Kılıç, yaşanan tüm konularda iyi niyetle hareket edildiğini ve yasaların uygulandığını söyledi. 

Ayancık Şoförler Odası Başkanı İlyas Özdemir ise yaptığı konuşmada, üyelerin öncelikle birbirlerine saygılı olmaları gerektiğini belirterek, toplantının yapılmasını konusunda yardımcı olan İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Üsteğmen Gülhan Kılıç ve diğer jandarma görevlileri ile oda üyelerine teşekkür etti.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 11:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?