18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYANCIK - SİNOP
Belediye Sayfaları

Vali Şanal ıslah çalışmalarını inceledi

Sinop Valisi Zeki Şanal, Ayancık’ta ıslah çalışmaları süren Çamurca yolu ve Ayancık çayında incelemelerde bulundu.

Ayancık - Çamurca arasında yer alan, İstefan Limanı, Çamurca Plajı, Kuğu Yalısı Tatil Köyü gibi ticari ve turistik mekanlara ulaşımı sağlayan 1.5 kilometrelik yol güzergahı için ilçe belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde ıslah çalışmaları başlatılmıştı.

İlçe Kaymakamı Mustafa Hotman, Karayolları 7. Bölge Müdürü Bilal Demirbaş, AK Parti Sinop İl Başkanı Dursun Demirel ve Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ile birlikte bölgeyi gezen Vali Zeki Şanal, çalışmaların yapıldığı alanlarda incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Çamurca yolu genişletme ve ıslah çalışmaları sonucu güzergahta kalıcı çözüme kavuşulacağını söyledi.

Ergün, "Arkasında 5-6 köyü barındıran, İstefan Limanı, Çamurca Plajı, Kuğu Yalısı Tatil Köyü gibi ticari ve turistik mekanlara daracık alanı ve sarp kayalara maruz sürekli taş ve çamur akıntılarına gebe olarak hizmet vermeye çalışan çamurca yolu, insanımız için can ve mal tehlikesi oluşturmanın yanı sıra, ilçemiz için de gerçekten önemli bir bağlantı yoludur. Ayancık - Çamurca yolunda genişletme ve ıslah çalışmalarının yanı sıra gerekli yerlerde set duvarları, şarampol çalışmaları ile akabinde asfaltlama çalışmaları yapılacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2005 Çarşamba 14:52:07
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 17:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?