18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Belediye Akgöl'ü istiyor

Sinop'un Ayancık İlçesi Belediye Başkanı Ayhan Ergün, ilçe turizminde önemli yere sahip olan İnaltı Mağarası ve Akgöl'ün işletmesine talip olduklarını bildirdi.

Başkan Ergün, ilçenin turizm lokomotifini sağlayacak İnaltı Mağarası ve Akgöl'ün işletmesinin belediyeye devredilmesi durumunda, bölgeyi 2006 yılı turizm sezonuna hazır hale getirebileceklerini söyledi.

İnaltı Mağarası'nın 49 yıllığına özel idareye devredildiğini hatırlatan Ergün, ''Buranın gizemini ön plana çıkaracak aktif bir çalışma yapılmamaktadır. Biz, ilçe turizminde önemli yere sahip olan İnaltı Mağarası ve Akgöl'ün işletmesine talibiz. Bürokrasiyi kısa sürede aşmamız gerekir. Devir işlemleri en kısa zamanda yapılırsa, 2 değeri de belediye olarak en güzel şekilde donatıp cazibe merkezi haline getirmeye hazırız'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2005 Cuma 21:55:32
Güncelleme :22 Ekim 2005 Cumartesi 16:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
havva celik IP: 85.101.59.xxx Tarih : 14.10.2005 23:10:42
akgole bu yaz gıttım ıgrec konumdaydı hertarafında kurbag vardı ve yemyesın yosun tutmus tu ben yurt dısından memleketıme ınsan getırıyorum tanıtıyorum ama neyle karsılasıyorum hıc hos degıl ayrıyetten köy yollarımız yapılmamıs ustelık medenıyet ıcınde hala telefon baglantızı kesılıp dunyayla ıletısımız kesılıyor bu benı ve aılemı huzursuz ve koyumuze gıtmek ıstemıyoruz bu da sınobun kalkınamamasına yol acar sızden rıcam rıcam lutfen memleketıme özel göztermenız ve gelısımınde rol oynamanızı ıstıyorum saygılarımla (sınopu seven vatandasınız)