17
Mayıs
2024
Cuma
BOYABAT - SİNOP
Belediye Sayfaları

Boyabat'ta firari hayvan hırsızı yakalandı

 Sinop'un Boyabat İlçesi ile Kastamonu'nun bazı köylerinde hayvan hırsızlığı yapan ve çok sayıda vatandaşı dolandırarak piyasaya sahte para sürdüğü iddia edilen Cemal Bacaksızoğlu, jandarmanın geniş kapsamlı çalışması sonucu yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Boyabat İlçesi'ne bağlı Tekke Köyü'nde İsmail Durgun'a ait 4, Kastamonu Hanönü İlçesi Aşağıçakır Çayı Köyü'nde de 3 büyükbaş hayvanın çalınması üzerine, Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığı harekete geçti. Hayvanların çalındığı köyler ile Boyabat Hayvan Pazarı'nda hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla toplantılar düzenleyen ve geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, hayvanların Cemal Bacaksızoğlu tarafından çalındığını, Bacaksızoğlu'nun Sinan Göksu isimli şahısla birlikte hayvanları 35 NNL 95 plakalı kamyonetle İstanbul'a getirilerek, Gaziosmanpaşa'da sattığını tespit etti.
Jandarma yaptığı geniş çaplı operasyon sonrası ilk olarak Sinan Göksu'yu İstanbul Zeytinburnu'nda yaklaşık bir ay önce ele geçirdi. Bu arada 1.5 yıldır aranan Cemal Bacaksızoğlu'nun da tüm irtibat noktaları Boyabat İlçe Jandarma Komutanı Yüzb. Şuayip Bolat tarafından tespit edildi. Bacaksızoığlu, jandarmanın yürüttüğü soruşturma ve takibi sonucunda İstanbul Pendik Merve Hatun Hastanesi'nde yakalanarak Kartal Cezaevi'ne konuldu.
Bacaksızoğlu'nun saç, sakal ve bıyıklarını tanınmamak için kestiği gözlendi.
Jandarma her iki şahsın bağlantıları üzerindeki soruşturmasını sürdürüyor.
SİNOP - İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 03:00:30
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 13:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?