19
Mayıs
2024
Pazar
BOYABAT - SİNOP
Belediye Sayfaları

Boyabat'ta kötü karne evden kaçırttı

Tüm yurtta öğrenci velileri çocuklarının karne heyecanının paylaşırken, Sinop’un Boyabat İlçesi’nde yaşayan Kirencioğlu Ailesi’nde ise hüzün hakimdi.
Boyabat’ta yaşayan Kirencioğlu Ailesi, 4 yıl önce karne günü kaybolan oğulları Sinan’ı hala bulamadı. Sinan Kirencioğlu’nun (21) karnesindeki 2 zayıfı gurur meselesi yaptığı için evini ve ilçesini terk ettiği tahmin ediliyor.
Lise 2. sınıf öğrencisi Sinan Kirencioğlu, 4 yıl önce karne alacağı gün öğretmenlerinden karnesinde iki zayıfı olduğunu öğrenince bunalıma girdi. Okuldan karnesini almayan genç, o gün eve gelerek annesi Keziban Kirencioğlu’na gece arkadaşları ile buluşacağını söyledi. Daha sonra babası Ahmet Kirencioğlu’na ait bir miktar parayı alarak evden ayrılan Sinan, bir daha dönmedi. O tarihten itibaren çocuklarından haber alamayan Kirencioğlu Ailesi çalmadık kapı, başvurmadık makam bırakmadı. Sinan’ın her an kapıdan gireceği ümidi ile beklediklerini belirten baba Ahmet Kirencioğlu, oğlunun kaybolması sonrası karnesini kendilerinin aldığını söyledi.
Ahmet Kirencioğlu, Sinan’ı gören herkesten yardım istiyor. Her gün oğlunun elbiselerine ve fotoğraflarına yaşlı gözler ile sarılan anne Keziban Kirencioğlu ise oğlunun yolunu gözlediğini ve dayanacak gücünün kalmadığını söyledi.
SİNOP - İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2004 Salı 22:57:37
Güncelleme :29 Mart 2005 Salı 13:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
baban IP: 78.174.52.xxx Tarih : 6.01.2009 13:19:35

oğlum 8 yıldır senin yolunu gözlüyoruz.sana hiç kızmadık ama çok acı çektik.hala haberini bekliyoruz.gelmesende yaşadığını bilelim.bize bişey olsa vicdan azabı çekersin.ölmeden sesini duyalım.bunu bize çok görme.bu yazıları belkide okuyosun.çok perişanız.artık dayanamıyoruz.allah rızası için evine dön.baban ahmet kirencioğlu