16
Mayıs
2024
Perşembe
BOYABAT - SİNOP
Belediye Sayfaları

KÖYDES ihalelerinde 400 bin YTL'lik tasarruf

Sinop'un Boyabat ilçesinde, Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar sürüyor. 

Proje kapsamında ilçe genelinde yapılacak olan 51 menfez ve 8 içme suyu şebekesinin ihalesi gerçekleştirildi. Toplam 1 milyon YTL'yi bulan işlerin ihalesi sonucu keşif bedellerinin altında verilen fiyatlar nedeniyle 400 bin YTL'lik tasarruf sağlandığı bildirildi. 11 yüklenici firmanın katıldığı ihalelerde işleri 5 firma paylaştı. 

KÖYDES çalışmalarının netice olarak memnuniyet verici olduğunu belirten Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Erol, "Son olarak Boyabat ilçemizde 18 köyde 51 menfez ve 8 köyde de içme suyu şebekesi yapımı için ihale yapıldı. Bundan sonraki süreçte grup yollarının 1 Haziran tarihinde stabilize ihalesine çıkacağız. Daha sonra asfaltlarımız var. Bazı köylerimizde su motorlarının tamir bakım ve değiştirilmesi yapılacak. KÖYDES olarak en üst seviyede çalışmalar sürüyor. Son ihalede sağlanan 400 bin YTL'lik tasarruf, diğer alt yapı problemlerinin çözümü için harcanacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 16:03:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?