18
Mayıs
2024
Cumartesi
DİKMEN - SİNOP

Öğrencilere diş eğitimi

Sinop'un Dikmen ilçesinde YİBO öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Türkiye Kızılay Derneği Sinop Şubesi tarafından yürütülen “Parlak ve Sağlıklı Gülüşler Kampanyası" kampanyasında Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin desteğiyle Dikmen Cumhuriyet Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda (YİBO) okuyan öğrencilere diş macunu ve diş fırçası dağıtıldı.

181 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okuldaki öğrencilere Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Doktor Hakan Öztopuz tarafından diş sağlığı konusunda bilgilerin de verildiği etkinlikte öğrenciler diş sağlığı konusunda merak ettiklerini de sorma imkanı buldu.

Sinop Kızılay Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Hakan Şimşek, etkinliğin sosyal sorumluluk projesi çalışmasında gerçekleştirildiğini söyledi. Şimşek, "Diş sağlığı konusunda öğrencilerimizi bilinçlendirmeye yönelik olarak geçen yıllarda da okullarımızda diş macunu ve diş fırçası dağıtımı yapılmıştı. Bu yıl da devam ettirdiğimiz kampanya kapsamında şubemizce sağlanan diş fırçası ve diş macunları yanında, kampanyamıza Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Tabipliği’nin de desteğini aldık. Yürüttüğümüz kampanyaya verilen destekten dolayı başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman Açıkgöz olmak üzere Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dr. Hakan Öztopuz ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2012 Çarşamba 14:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?