18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERFELEK - SİNOP
Belediye Sayfaları

Şelaleler, belediyenin resmi logosu oldu

Erfelek İlçesi Belediyesi tarafından başlatılan logo çalışması sona erdi. Çalışmalar kapsamında ilçenin sembolü haline gelen ve ard arda sıralanmış 28 şelalenin bir arada bulunduğu doğa harikası Tatlıca Takım Şelaleleri Erfelek Belediyesi’nin resmi logosu oldu.

Dağlardan süzülen şelalelerin ön plana çıkartıldığı logoda, "Erfelek Belediyesi Şelaleler Diyarı" yazısı dikkat çekiyor.

Logo çalışmasının tanıtımını yapan Erfelek Belediye Başkanı İbrahim Felek, logonun belediye çalışmaları dışında çeşitli hediyelik eşyalarında üzerine basılarak, ilçe tanıtımına büyük katkıda bulunacağını söyledi. Felek, "Sinop turizminin merkezlerinden biri haline gelen şelalelerle Erfelek Belediyesi’ni bütünleştirmeyi arzu ettik. Yeni logomuz hem belediyemizin hem de şelalemizin tanıtımında önemli rol oynayacak. Logo için yaklaşık 3 aydır uğraşıyoruz. Bilkent Üniversitesi Grafik ve Tasarım Bölüm Başkanı Cengiz Güler tarafından yapılan logo çok beğenildi. Kendileri sağolsun bizden hiçbir ücret talep etmedi ve logoyu belediyemize hediye ettiler. Logomuzun altında dikkat ederseniz şelaleler diyarı ifadesi kullanıldı. Çünkü bizim şelalelerimizin bir özelliği var. O da tek bir şelaleden oluşmaması. Ard arda sıralanmış 28 tane şelaleden oluşuyor. Bunu özellikle vurgulamak istedik" dedi.

Erfelek-İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2004 Salı 14:37:45
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 15:18:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melisa ünal 4 a IP: 88.252.9.xxx Tarih : 25.05.2010 17:01:05

ya şelale ile ilgili güzel bir forma logo yaparmısınız.