27
Mayıs
2024
Pazertesi
ERFELEK - SİNOP
Belediye Sayfaları

Turizm yolu yapılıyor

Sinop İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Güryay Güzel, Sinop'un Erfelek ilçe merkezi ile doğa harikası Tatlıca Takım Şelaleleri'ni birbirine bağlayan yolun yapım çalışmalarının sürdüğünü söyledi.


8 kilometrelik güzergahın asfaltı için malzeme ihalesinin de yapıldığını kaydeden Güryay Güzel, yolun tamamlandığında il ve ilçe turizmine büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Güzel, "Yolun malzeme ihalesi geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Yüklenici firma 1 ay içerisinde malzemeyi teslim edecek, asfaltlamayı İl Özel İdaresi yapacak. Temmuz ayında başlayacak çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak. Şu ana kadar Özel İdaremiz tarafından söz konusu güzergaha 24 adet büz konuldu. 1 adet sanat yapısına sahip olacak olan yol için 500 kamyon malzeme kullanıldı. Bu çalışmalar sırasında 3 greyder, 2 silindir, 1 ekskavatör, 1 dozer ve 10 kamyon kullanıldı. Yol tamamlandığında 30'a yakın irili ufaklı şelaleyi bir arada içinde barındıran takım şelalelerine ulaşım daha kolay olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 11:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Salih GÜL IP: 88.234.112.xxx Tarih : 29.03.2010 15:52:10

Nihayet birilerinin aklına geldi... Doga güzelliklerimiz var ama yolumuz yok. Sinop taki burokrasi kadar agıt işleyen burokrasi ülkenin hiç bir yerinde sanırım yok. Gidin trabzona rizeye dagın başındaki köylerinn yolları bile astfalt dır. Sinop Erfelekte bırakın astfaltı adam gibi çakıllı köy yolu bulmak N mümkün. Çalışın Kardeşim.....