19
Mayıs
2024
Pazar
ALMUS - TOKAT

İlklerin mimarı kazandı

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, yüzde 50.82'lik oy oranı ile ikinci dönem için göreve gelmenin heyecanını yaşadığını söyledi.

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Almus'ta "İlklerin Mimarı, Geleceğin Teminatıyım" sloganını ile yola çıkan Başkan Arıkan, ikinci kez göreve gelmenin onur ve gururunu yaşadığını kaydetti. Arıkan, alışılagelmiş sözde Almus'a sevdalılık anlayışının kırdıklarını ifade ederek, "Sevdalanma ancak özveri ve fedakarlık göstererek Almusumuza ve Almusluya hizmetle olabileceği bu seçimde onay bulmuştur. Ayrıca bu seçimlerde görülmüştür ki; ilçemiz insanına yakışmayan bir kaç kendini bilmezin seçim çalışmaları sırasında; siyaseti farklı kulvara taşıma gayretleri, sergilenen çirkef ve çamur siyaseti sürdürme çabalarına, partime ve şahsıma gönül vermiş hemşehrilerim tarafından en güzel cevap verilerek, bu anlayış seçim sandığının derinliğine gömülmüştür.

Seçimlerde; farklı siyasi partilerden katılan tüm aday hemşehrilerimizin, birbiriyle yarışır nitelikte ve üstün meziyetlerde olduklarının bilinci ile bütün adayların Almusumuzu daha iyiye, güzele ve gelişmişliğe tarıma arzusuyla dolu olduğu bu yarışta, birlikte yarışmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadım" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 15:17:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?