27
Mayıs
2024
Pazertesi
ERBAA - TOKAT

Asfalt çalışmasına tam not

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, asfalt yol çalışması yaparken okulların olduğu bölgelere öncelik verdiklerini söyledi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde alt yapısı tamamlanan Hüseyin Özdilek Caddesi sıcak asfalt ile kaplanarak ulaşıma açıldı. Hüseyin Özdilek İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri ise bu anlamda Başkan Yenihan'ı makamında ziyaret ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Yenihan, asfalt çalışması yaparken okulların olduğu bölgelere öncelik verdiklerini söyledi. Asfalt, kaldırım, su, kanalizasyon gibi çalışmaların asli görevleri olduğunun altını çizen Başkan Yenihan, "Okulunuzun bulunduğu cadde üzerinde DSİ'nin de bir çalışması olduğu için deforme olmuş asfalt yolunuzun tamamlanması biraz zaman aldı. DSİ'nin çalışması tamamlandığında yolunuzu baştan aşağı kazıyarak yeniden sıcak asfalt kaplaması yaptık. Bununla da yetinmeyip Güllük Deresi kenarlarını da koruma altına aldık. Hatta Güllük deresinin okul tarafının üstünü de kapatarak daha emniyetli hale getirdik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2013 Perşembe 15:54:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?