19
Mayıs
2024
Pazar
ERBAA - TOKAT

Erbaalı iş adamından hala haber yok

Tokat’ın Erbaa İlçesi’nde 21.07.2004 günü sabah saat 09.00 sularında tanımış esnaflarından Aydın Ahlatçı’nın, yüklü bir miktarda parayı yatırmak isterken PTT binası önünden kaçırıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçede zahirecilik yapan iki çocuk babası Aydın Ahlatçı (47) isimli esnafın, bankaya borcu olan 25 milyarı yatırmak için gittiği Erbaa PTT Binası önünden kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kaçırıldığı iddia edildi. Olay, aynı gün akşam saatlerinde Ahlatçı ailesinin şüphelenerek polisi araması üzerine ortaya çıktı. Aydın Ahlatçı’dan, 10 gün geçmesine rağmen henüz herhangi bir haber alınamadı.

Aydın Ahlatçı’nın oğlu Serdar Ahlatçı, babasının hayatından endişe ettiklerini ifade ederek, üzüntülerini dile getirdi. Ahlatçı, babasının hiçbir düşmanın bulunmadığını ve fidye istemek veya öldürülmek üzere kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kaçırılmış olabileceğini belirtti.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan da olaydan üzüntü duyduğunu dile getirirken, "En kısa sürede olayın aydınlanması için vatandaşlardan yardım bekliyoruz" dedi.
Esnaflık yapan Aydın Ahlatçı’nın kaçırılma sebebi ile ilgili olarak

TOKAT - İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 01:00:15
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 16:21:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?