18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERBAA - TOKAT

Erbaa'ya kültür merkezi

Erbaa'da eski Hükümet Konağı Binası’nı kültür merkezi haline getirerek ismini Yunus Emre Kültür Merkezi koyduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, kültür merkezi içerisinde gençler için çeşitli kurs ve etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nin İlçedeki büyük bir ihtiyacı karşıladığını, buranın gençler için büyük önem taşıdığını, belirten Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, "Eski Hükümet Konağı Binası’nı kültür merkezi haline getirdik. İçerisinde gözbebeğimiz gençler için gitar, resim, çeşitli el sanatları kursları açtık. Kütüphane ve sinema da var. Tokat’ın ilçeleri arasında sineması olan tek ilçe biziz. Vizyona son giren filmleri insanlarımıza seyrettiriyoruz" dedi.

Gençlere önem verdiklerini ifade eden ve kültür merkezi içerisinde gençlerin faydalanmaları için bir kütüphane oluşturduklarını söyleyen Başkan Yenihan, "Gençlerin geleceğimiz için öneminin bilincindeyiz. O yüzden gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmesi yerine böyle yararlı etkinliklere katılmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 16:23:26
Güncelleme :14 Mayıs 2005 Cumartesi 16:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?