19
Mayıs
2024
Pazar
ERBAA - TOKAT

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 kilogram kubar esrar ele geçirilirken, operasyonda yaralı olarak bulunan doğan koruma altına alındı.


Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık ve organize suç örgütlerine karşı yürütülen kapsamlı ve yoğun çalışmalar neticesinde Erbaa ilçesine bağlı Çatalan köyünde İ.C. isimli şahsın uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptığı yönünde istihbari bilgiler neticesinde operasyon düzenlendi.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden İ.C. isimli şahsın ev ve müştemilatında yapılan arama 2 kilogram kubar esrar, 1 adet tabanca, 18 adet tabanca fişeği, 2 adet av tüfeği, 1 kilo 200 gram kenevirtohumu ele geçirildi.

Ayrıca, şahsın evinde yaralı halde bulunan Doğan cinsi kuş koruma altına alınmak üzere Erbaa İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim edildi. Şahıs hakkında 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefet suçundan hakkında yasal işlem yapılırken, uyuşturucu madde kaçakçılığı olayıyla ilgili olarak da gözaltına alındı.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatih BAL IP: 78.163.140.xxx Tarih : 9.03.2009 22:25:05

Öncelikle emniyet güçlerine tebrik ederim. Bu Erbaa ya ne oluyor son 1 yılda haber üstüne haber hep esrar. Kaçakcılık hiç yakışmıyor. Bu dağ köylerin denetimi biraz daha fazlalaştırılmalı bence. En azından iki karakol yapılmalı. Saygılar.